Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Beneficiile pentru sănătate ale terapiei prin masaj: Recuperare medicală în Constanța

Masajul terapeutic este o metodă de reabilitare medicală Constanța, realizată prin masaj medicinal. Terapia prin masaj poate fi folosită pentru diferite probleme de sănătate, cum ar fi gestionarea durerii, ameliorarea stresului și chiar pentru a preveni apariția unor leziuni în viitor.

 

Există multe beneficii pentru a beneficia de masaj terapeutic Constanța, inclusiv: ameliorarea stresului, creșterea fluxului sanguin și a circulației, relaxarea tensiunii musculare și îmbunătățirea posturii, printre altele!

 

Este o metodă de recuperare medicală Constanța, care permite tratarea diferitelor boli și dureri cronice, îmbunătățirea circulației sângelui, eliminarea toxinelor din organism și relaxarea mușchilor. În acest articol veți găsi terapie de masaj cu maseuri terapeutice - maseur profesionist care vă poate ajuta să scăpați de durerile cronice sau să vă reabilitați sănătatea după un accident sau o intervenție chirurgicală.

Terapeutul de masaj vă va masa mușchii folosind mișcări lungi cu mâinile sau degetele, uleiuri de masaj sau loțiuni. Alte tehnici de masaj includ frământarea și aplicarea de presiune în anumite puncte specifice de pe corp

Beneficiile pe care le puteți primi de la masajul terapeutic Constanța

  • Diminuarea durerilor musculare și articulare;
  • Relaxarea musculaturii retracturate și a celei spastice;
  • Stimularea circulației periferice.

 

Prin creșterea fluxului sanguin și a circulației în diferite părți ale corpului, terapia prin masaj Constanța oferă o ușurare a oboselii, a lipsei de concentrare, a durerilor de cap și a tensiunii musculare. De asemenea, ajută în cazurile în care există dureri cauzate de răni sau boli musculare sau sangvine.

 

 

Relaxarea musculaturii prin recuperare medicală Constanța

Terapia prin masaj este una dintre cele mai populare forme de reabilitare medicală din lume. Este folosită pentru a trata diverse afecțiuni, inclusiv durerea cronică, fibromialgia și chiar cancerul. Și nu este doar pentru oameni! Puteți folosi terapia prin masaj și pe animalele de companie pentru a le ajuta să se simtă mai bine!

 

Cu atât de multe beneficii și un preț accesibil, nu există niciun motiv pentru care să nu-l încercați astăzi. Clinica Alya Medical Center Constanta vă pune la dispoziție un personal calificat si primitor care este specializat pe recuperare medicală Constanța.

 

Masoterapie Constanța este modalitatea perfectă de a vă relaxa, destresa și revitaliza corpul. Poate ajuta la ameliorarea durerii cronice, precum și la îmbunătățirea circulației sângelui pentru o mai bună calitate a somnului. Și nu este vorba doar de a te simți bine - s-a dovedit că terapia prin masaj reduce hormonii de stres din creier!

 

Terapie prin masaj Constanța este o modalitate excelentă de a elibera stresul și tensiunea. De asemenea, s-a demonstrat că reduce durerea cronică, anxietatea, depresia, insomnia și durerile de cap. Meritați răsfățul pe care îl oferă masoterapia Constanța.

 

recuperare medicala constanta, masoterapie constanta, masaj terapeutic constanta, alya medical

Gestionează mai bine durerea cu ajutorul Masoterapiei

Masoterapia este o formă de tratament care poate fi încorporată în procesul de recuperare medicala Constanța. Acesta poate ajuta la gestionarea durerii, la reducerea nivelului de stres și la creșterea nivelului de energie.  Terapeutul va lucra pe toate zonele corpului pentru a îmbunătăți flexibilitatea, a atenua tensiunea musculară și a stimula circulația. Masajul terapeutic este deosebit de bun pentru persoanele care se recuperează în urma unei leziuni sau a unei intervenții chirurgicale, deoarece ajută la ameliorarea inflamației și a aderențelor din țesuturi.

 

Terapia prin masaj este o parte importantă și necesară a procesului de recuperare medicală Constanța. Ajută la ameliorarea tensiunii musculare, îmbunătățește fluxul sanguin și ajută la eliberarea de endorfine care pot îmbunătăți starea de spirit și ajută la gestionarea durerii.

 

Beneficiile nu se limitează la performanța fizică, ci și la bunăstarea emoțională. Această postare va intra în detalii despre modul în care terapia prin masaj vă poate ajuta să vă vindecați după o intervenție chirurgicală sau orice alt tip de rănire care a provocat dureri cronice.

 

Cele mai frecvente tipuri de leziuni pe care le au pacienții sunt întinderile/întinderile de spate, problemele la nivelul gâtului (inclusiv rigiditatea/durerea), problemele la nivelul umărului (inclusiv leziunile la nivelul manșetei rotatorilor). Recuperarea medicală pentru aceste probleme constă, de obicei, în tehnici de masaj suedez sau tehnici de țesut profund - ambele funcționează foarte bine!

Programează-te pentru o consultație!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.