Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Electroterapie Constanța - Înțelegerea terapiei care stimulează nervii și mușchii

În aceast articol, vom discuta despre ce este electroterapia, de ce este folosită în terapia de recuperare medicală Constanța și cum puteți începe tratamentul chiar astăzi!

Electroterapia este un tip de terapie care stimulează nervii și mușchii de la suprafața pielii. Aceasta poate ajuta la promovarea vindecării, la ameliorarea durerii sau la ambele! Ideea din spatele electroterapiei este de a stimula acești receptori senzoriali de sub piele, care trimit semnale către diferite părți din interiorul corpului care le afectează funcția. De exemplu, este o parte importantă a reabilitării medicale non-invazive din Constanța care funcționează prin stimularea nervilor și a mușchilor de la suprafața pielii, ceea ce poate ajuta la vindecarea și ameliorarea durerii.

 

Electroterapia este un tip de terapie care stimulează nervii și mușchii de la suprafața pielii. Aceasta poate ajuta la promovarea vindecării, la ameliorarea durerii sau la ambele! Ideea din spatele electroterapiei este de a stimula acești receptori senzoriali de sub piele, care trimit semnale către diferite părți ale corpului care le afectează funcția.

Recuperare medicală Constanța este un domeniu de activitate complex, cu multe aspecte diferite care sunt foarte importante în acest proces. Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de sănătatea și bunăstarea dumneavoastră și dorim să ne asigurăm că aveți toate informațiile necesare înainte de a lua orice decizie. Suntem aici pentru tine la fiecare pas!

 

Dacă ați fost rănit sau ați suferit o intervenție chirurgicală, specialiștii noștri vă vor fi alături de la început până la sfârșit - ajutându-vă cu orice, de la fizioterapie până la consiliere în materie drenaj limfatic. Puteți avea încredere în noi, deoarece știm de ce este nevoie pentru a vă pune din nou pe picioare.

 

Echipa noastră va lucra cu tot interesul pentru a vă repune pe picioare cât mai repede posibil, astfel încât să vă puteți întoarce din nou la viața pe deplin.  

 

recuperare medicala constanta, alya medical center constanta

Procesul de stimulare al mușchilor

Aveți dureri cronice?

 

Electroterapie Constanța este o modalitate sigură și eficientă de a vă reduce durerea. Este un tratament aprobat care este folosit de peste 50 de ani. În cazul electroterapiei, impulsurile electrice sunt aplicate la suprafața pielii și apoi pătrund adânc în țesuturi, unde stimulează terminațiile nervoase care trimit mesaje de ușurare către creier. Rezultatul este reducerea tensiunii musculare, scăderea inflamației și creșterea mobilității articulațiilor.

 

Meritați să vă ușurați durerile cronice! Dacă te-ai săturat să iei pastile sau să faci injecții doar pentru a putea trece peste zi fără să te simți ca și cum cineva te înjunghie cu un cuțit toată ziua, este timpul să încerci ceva nou. Electroterapia Constanța îți va reda controlul asupra vieții tale, reducând sau eliminând acele dureri sâcâitoare care continuă să revină, indiferent ce altceva faci.

 

Electroterapie Constanța este un proces care ajută la eliminarea durerii și la reducerea inflamației articulare cronice sau acute. Există de peste zeci de ani, dar este încă una dintre cele mai eficiente modalități de a vă ameliora durerile.

 

Sunteți în căutarea unui nou tratament?

 

Recuperare medicală Constanța este cea mai nouă și cea mai bună metodă de ameliorare a durerii. Nu este doar un proces de înlăturare a durerii, ci și de reducere a inflamațiilor articulare cronice sau acute. Aceste terapii revoluționare pot fi folosite pe orice parte a corpului pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine!

 

Electroterapia este o parte importantă a serviciilor de reabilitare medicală Constanța, non-invazivă oferite la Alya Medical Center. Atunci când este folosită pe pielea pacientului, acest tip de terapie poate stimula nervii și mușchii pentru a ajuta la ameliorarea durerii sau la slăbirea mușchilor în urma unei leziuni.

Programează-te pentru o consultație!

Programează-te!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.